2013 LATO: OBÓZ ODCHUDZAJĄCO–KONDYCYJNY Z DIETETYCZNYMI WARSZTATAMI KULINARNYMI W ZWARDONIU.
Już po raz trzeci Zwardoniu odbył się obóz dla miłośników gór i gotowania! Tu - na zajęciach z dietetykiem, oprócz teorii była i praktyka - na warsztatach kulinarnych Uczesnicy nauczyli się przyrządzać zdrowe, pyszne, a przy tym niskokaloryczne potrawy. Poniżej efekty :)
ZAKWATEROWANIE:Zwardoń jest niewielką miejscowością położoną na wysokości ok. 690 m n.p.m. na Przełęczy Zwardońskiej, u podnóża Rachowca, przy granicy ze Słowacją. Obóz będzie zakwaterowany w Pensjonacie „Janosik” w Zwardoniu. Posiada on pokoje 2, 3 i 4 os. z łazienkami, w sumie ok. 35 miejsc. Ponadto w pensjonacie jest jadalnia, 2 świetlice i dodatkowe pomieszczenie, w którym będą przeprowadzane warsztaty kulinarne. WYŻYWIENIE:5 posiłków dziennie o obniżonej kaloryczności . Zbilansowana dieta, dostosowana do zapotrzebowania rosnącego organizmu dziecka. Dieta ta nie jest trudna do zniesienia dla dzieci – pomimo iż porcje są niewielkie to podawanie posiłków co 2,5 – 3 godz. nie dopuszcza do wystąpienia głodu. Spośród wszystkich naszych obozów wyżywienie w "Janosiku" było uważane przez dzieci za najsmaczniejsze. KADRA: wychowawcy, instruktorzy WF, dietetyk
PROGRAM:
Wyniki odchudzania:
Zdjęcia z obozu: ![]() ![]() ![]() ![]()
|